fbpx

verlovingsringen-juweelontwerp-Marie-Benedicte

Verlovingsringen – juweelontwerp

Naast mijn eigen juwelencollecties kunt u bij mij ook terecht voor verlovingsringen, trouwringen, geboorteringen en gepersonaliseerde ontwerpen. Juwelen zijn immers emotioneel geladen schoonheden waar telkens een verhaal aan hangt. Heeft u nog een oud juweel of een waardevolle edelsteen met een betekenis en u wilt er een hedendaagse juweelcreatie van laten maken?
Of kies zelf uw favoriete edelsteen, diamant of bijzondere parel uit mijn unieke collectie om in uw verlovingsring, trouwring of ander gepersonaliseerd juweel te plaatsen.
Terwijl u rustig van een kopje koffie of thee geniet, bekijk ik samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw droomjuweel te realiseren.
Neem ook zeker een kijkje in mijn online winkel naar de verlovingsringen die onmiddellijk te koop zijn:
verlovingsringen
Plant u in de zomermaanden dé grote vraag te stellen, dan is het raadzaam om 12 tot 15 weken op voorhand uw verlovingsring te bespreken, want alles wordt handgemaakt en vaak ga ik nog op zoek naar die éne bijzondere edelsteen, diamant of parel.

Open na afspraak, zie Contact. Contacteer mij telefonisch op +32 (0)9 324 56 45 of via mail info@mariebenedicte.com

Op mijn Facebook pagina vindt u nog meer gepersonaliseerde trouwringen en verlovingsringen.Trouwringen & verlovingsringen, juweelontwerp op maat, eigen juweelcollecties

Open na afspraak, zie Contact

– Al 25 jaar ervaring en passie voor juwelen –

Jewellerydesign-Marie-Benedicte-Facebook
Jewellerydesign-Marie-Benedicte-Instagram