Marie-Bénédicte de SchryverGraag stel ik mij voor, ik ben Marie-Bénédicte de Schryver, juweelontwerpster in hart en nieren. Als kind groeide ik op in een artistiek gezin en kwam al heel vroeg in contact met kunst en later met design/vormgeving. Al snel evolueerde het juweelontwerp van een passie tot mijn beroep. Van ontwerp tot uitvoering, alles gebeurt in mijn atelier in Gent. Aan het Sint-Lucaspaviljoen in Antwerpen leerde ik het vak kennen, waar ik in 1995 magna cum laude afstudeerde.

In 2005 gaat mijn droom in vervulling met het openen van mijn eigen juwelengalerie in een statig pand dat ik met zorg en oog voor detail heb gerenoveerd.
In 2012 gaat nog een droom in vervulling, de geboorte van mijn zoon Amadeo die een extra dimensie geeft aan mijn leven en mijn juweel ontwerpen.

2015 was voor mij een echt jubileumjaar, niet alleen vierde ik mijn 20 jarig bestaan als juweelontwerpster, ook mocht mijn galerie Jewellerydesign Marie-Bénédicte 10 kaarsjes uitblazen. Om dit jubileum te vieren werd een selectie gemaakt van mijn allermooiste juweelcreaties die u kunt bekijken op jewellerydesign.be.

In 1996 werd ik geselecteerd door Design Vlaanderen (Flanders DC), in 2013 mocht ik het prestigieuze HIB label ontvangen en in juni 2017 werd ik door FOD economie erkend als ambachtsman.
Jewellerydesign Marie-Bénédicte maakt deel uit van #ikkoopbelgisch.

Trouwringen & verlovingsringen, juweelontwerp op maat, eigen juweelcollecties

Open na afspraak elke dag tussen 10h00 en 18h00 (behalve op zondag en woensdagnamiddag)

– Al 23 jaar ervaring en passie voor juwelen –

Jewellerydesign-Marie-Benedicte-Facebook
Jewellerydesign-Marie-Benedicte-Instagram